Стандард

Биљана Муратовска

ЕКОНОМИЈА

Макам Транс: Стопанството е максимално рането, пратениците да имаат доблест и да гласаат против еколошката такса

Влатко Зорба
Соочена со се посигурната извесност дека Владата нема да се откаже од намерата да ја воведе т.н еколошка такса, македонската транспортна асоцијација – Макам транс...
ПРЕТПРИЕМАЧ

Муратовска: Посакувам во 2021 година да нема мито и корупција по главните транспортни коридори

Влатко Зорба
Транспортните компании платија висока цена за да опстанат и да ги задржат своите вработени во услови на пандемија на коронавирус. „Во сударите кои настануваа поради...