СТАНДАРД life

билетите

Шоубиз

Објавени се цените на билетите за концертот на Ед Ширан во Загреб

Radmila Tasevska
Светски познатиот пејач Ед Ширан ќе настапи во Хрватска на 10 август 2024 година. Влезниците за овој спектакл во Загреб ќе бидат пуштени во продажба...