СТАНДАРД life

Блокчеин

КОМПАНИИ

Како се перат пари со биткоини?

msp-admin
Откако постојат криптовалутите, широката јавност ги поврзува со криминал и матни текови на парите бидејќи тргувањето дава поголема анонимност одошто кај класичните валути. Освен анонимноста...