Таг : Бонбони

Забава МАГАЗИН

Три предлози што да подарите кога сте поканети на слава

Елена Даскалова
Започна периодот на домашните слави, а со тоа и вечното прашање – што да им однесеме како подарок на домашните? Што е пристојно? Што може...