СТАНДАРД life

Чек

КОМПАНИИ

Бафет ги советува Американците што треба да направат со чековите од 1.400 долари

Влатко Зорба
Не е изненадувачки што славниот инвеститор Ворен Бафет нема да добие чек од 1.400 долари од американската влада, бидејќи неговото богатство неодамна надмина 100 милијарди...