СТАНДАРД life

Чувства

Хороскоп

Три хороскопски знаци кои не покажуваат чувства

Radmila Tasevska
Секој хороскопски знак има свој уникатен начин на изразување на емоциите, но некои се вистински мајстори да ги задржат своите чувства за себе. Нивното срце...
Секс и врски

Што се случува во мозокот кога ќе се заљубите?

Urednik
Кога се заљубуваме доживуваме силни чувства кои ни го менуваат животот на различни начини. И иако најромантичните веруваат дека срцето има водечка улога во секоја...