Стандард

Цаина

ЕКОНОМИЈА

Макрадули и Сугарески најавија поврзување на Пошта и Царина во еден систем за дигитализација на постапките

Влатко Зорба
Поштенскиот сообраќај има важна улога во царинското работење, бидејќи покрај пратките со писма, се врши праќање и на пакети кои се царинска стока. Оттаму е...