Стандард

Цена на јаглерод

ЕКОНОМИЈА

ЕСМ ја известила Енергетската заедница дека ќе почне со внатрешно пресметување на ,,цена на јаглерод”

Влатко Зорба
АД ЕСМ соопшти дека ја известило Енергетската заедница дека ќе почне со внатрешно пресметување на „цена на јаглерод”, како подготовка на компанијата до воведувањето на...