Стандард

данок на додадена вредност

ЕКОНОМИЈА

За 29,5 % повисока наплата кај данокот на додадена вредност во однос на март 2020 година

Влатко Зорба
Управата за јавни приходи во март бележи повисока наплата кај данокот на личен доход и данокот на додадена вредност, а пониска наплата има само кај...