СТАНДАРД life

Дебати

БИЗЛАЈФ

Расправијата со странци на Интернет е исто штетна како и прегорувањето на работа

Влатко Зорба
Експерт за ментално здравје и деловен тренер Рејчел Стоун, специјализирана за синдром на прегорување, ја објави својата визија за феноменот на дискусии преку Интернет во...