СТАНДАРД life

Џереми Грантам

КОМПАНИИ

ЛЕГЕНДАРЕН ИНВЕСТИТОР ПРЕДУПРЕДУВА: Берзите пред еден од НАЈГОЛЕМИТЕ ПАДОВИ во историјата

Влатко Зорба
Познатата инвестициска банка Голдман Сакс го отфрла тврдењето дека берзите се многу преценети. Со оглед на приносот на обврзниците и цената на парите, индексите сè...