СТАНДАРД life

Дигитална регистрација

БИЗЛАЈФ

Нови правила за влез во Турција: Задолжителна ДИГИТАЛНА РЕГИСТРАЦИЈА воведена за странски туристи

Влатко Зорба
Турција од денес воведе задолжителна електронска регистрација за странските туристи. Пред да влезат во Турција, во рок од 72 часа пред патувањето, странските туристи мора...