СТАНДАРД life

Економски оружја

АНАЛИЗИ

Кина нема економски оружја против САД

msp-admin
Кинеската влада издаде нејасни, но цврсти предупредувања дека ќе одговори на нацрт-законот усвоен од американскиот Конгрес, со кој ќе се бара Белата куќа да ги...