Таг : Електронско банкарство

Анализи

Електронско банкарство: Дигитална трансформација во Македонија

Влатко Зорба
Добиваат ли корисниците од државата услуги како оние од западниот свет, во време кога животот во дигиталната ера го прави чекањето ред на шалтер проблем...