Таг : Трансформација

Анализи

Електронско банкарство: Дигитална трансформација во Македонија

Влатко Зорба
Добиваат ли корисниците од државата услуги како оние од западниот свет, во време кога животот во дигиталната ера го прави чекањето ред на шалтер проблем...
Забава МАГАЗИН

Благодарение на Камила, принцот Чарлс стана омилен член на кралското семејство

Кристина Денесовска
Пени Јунор, заслужна е за многу кралски биографии, открила во јавноста некои непознати детали од животот на идниот британски крал, 71-годишниот принц Чарлс и неговата...