СТАНДАРД life

„Еуро 7“

КОМПАНИИ

Дали е-возилата се наменети само за богатите? „Еуро 7“ се заканува да избрише десетици илјади работни места

Влатко Зорба
Со „Еуро 7 стандардот за издувни гасови 2025“, целата автомобилска индустрија се соочува со голема неизвесност. Производството на модели на дизел и бензин нема да...