Стандард

forbes

КОМПАНИИ

Forbes откри 50 нови милијардери во областа на здравството

msp-admin
Американскиот магазин Forbes ги вклучи директорите на фармацевтските компании BioNTech и Moderna на списокот со 50 нови милијардери кои се збогатија во областа на здравството...