СТАНДАРД life

Галакси Фолд 2

ТЕХНОЛОГИЈА

Samsung Galaxy Fold 2 ќе има поиздржлив дисплеј

msp-admin
Samsung Galaxy Fold е интересен уред, но јасно покажа дека технологијата не е доволно добра за пошироката јавност. Проблемите со механизмот на преклопување и покриеноста...