13.8 C
Скопје
23 септември, 2023
СТАНДАРД life

Galaxy S21 Ultra

ТЕХНОЛОГИЈА

Galaxy S21 Ultra и iPhone 12 Pro Max на тест за издржливост (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Корисниците гледаат на тестовите за издржливост генерално со сомнеж, бидејќи таквото тестирање генерално не дава премногу практични информации. Сепак, има и такви кои сметаат дека...