СТАНДАРД life

издржливост

ТЕХНОЛОГИЈА

Колку „малтретирање“ може да истрпи Xiaomi Mi 11? (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Еден ден по меѓународната премиера на Xiaomi Mi 11, уредот ги помина и тестовите за издржливост на популарниот канал на YouTube „JerryRigEverything“. Ова се екстремни...
ТЕХНОЛОГИЈА

Galaxy S21 Ultra и iPhone 12 Pro Max на тест за издржливост (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Корисниците гледаат на тестовите за издржливост генерално со сомнеж, бидејќи таквото тестирање генерално не дава премногу практични информации. Сепак, има и такви кои сметаат дека...