СТАНДАРД life

Xiaomi Mi 11

ТЕХНОЛОГИЈА

Колку „малтретирање“ може да истрпи Xiaomi Mi 11? (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Еден ден по меѓународната премиера на Xiaomi Mi 11, уредот ги помина и тестовите за издржливост на популарниот канал на YouTube „JerryRigEverything“. Ова се екстремни...