Таг : глобален

Анализи

Сега е време за глобален фискален одговор на коронавирусот

Stefanija Kuzmanovska
Првата одговорност на владите е да обезбедат опстанок и физичка безбедност на нивните граѓани. Втората е да се заштити нивната материјална благосостојба. Епидемијата на коронавирус...