Стандард

Горан Антевски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Антевски: Нашите пари од буџетот треба да ги трошиме во македонското производство, тоа го прави секоја нормална држава

Влатко Зорба
Првиот човек на компанијата „Раде Кончар-ТЕП“, Горан Антевски не остава простор за дилема во проценките кои од компаниите ќе успеат да ја преживеат годинава. –...