Стандард

„Раде Кончар-ТЕП“

ЕКОНОМИЈА

Антевски: Зголемувањето на бројот на вработени доведе до зголемување на производството за рекордни 65% во 2020 година

Влатко Зорба
Управителот на Раде Кончар ТЕП, Горан Антевски, денеска при посетата на Вицепремиерот Фатмир Битиќи и министерот за Економија, Крешник Бектеши, посочи дека во изминатите три...
ПРЕТПРИЕМАЧ

Антевски: Нашите пари од буџетот треба да ги трошиме во македонското производство, тоа го прави секоја нормална држава

Влатко Зорба
Првиот човек на компанијата „Раде Кончар-ТЕП“, Горан Антевски не остава простор за дилема во проценките кои од компаниите ќе успеат да ја преживеат годинава. –...