СТАНДАРД life

Горан Милевски

Некатегоризирано

Милевски: Создаваме пост-ковид амбиент за општините да можат посилно да го придвижат локалниот развој

Влатко Зорба
Министерството за локална самоуправа и Бирото за регионален развој, денеска потпишаа Меморандум за соработка со УНДП за имплементација на проектот „Пост КОВИД-општините како двигатели на...
ЕКОНОМИЈА

Милевски: Треба да се ограничи бројот на вработени во општинските администрации врз основа на бројот на жители

msp-admin
Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска на регионалниот форум „Општините и граѓаните заедно кон подобар буџет“, заклучи дека треба да се ограничи бројот на...