Стандард

Граматиков

ПРЕТПРИЕМАЧ

Граматиков: Ваучерите за поддршка на туризмот не ги дадоа очекуваните резултати

Влатко Зорба
Туристичко- угостителската комора е исклучително внимателна во однос на проектираните очекувања за туристичката сезона за оваа година. Притиснати од товарот на  минатогодишниот неуспех алармираат дека...