Стандард

грип

ТЕХНОЛОГИЈА

Мобилна апликација препознава ризик од добивање грип користејќи вештачка интелигенција

msp-admin
Популарната апликација за временски услови The Weather Channel користи вештачката интелигенција од IBM Watson за да ги информира корисниците на iOS и Android за ризикот...