Стандард

Гугл Мит

ТЕХНОЛОГИЈА

Google Meet воведе нови функции за онлајн состаноци

Влатко Зорба
Како што се очекуваше, многу луѓе се потпираат на апликациите за виртуелни состаноци за да го одржат работниот тек, притоа продолжувајќи ги ограничувачките мерки заради...