26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

Состаноци

ТЕХНОЛОГИЈА

Google Meet воведе нови функции за онлајн состаноци

Влатко Зорба
Како што се очекуваше, многу луѓе се потпираат на апликациите за виртуелни состаноци за да го одржат работниот тек, притоа продолжувајќи ги ограничувачките мерки заради...
ТЕХНОЛОГИЈА

Коронавирусот го промени начинот на кој ги користиме апликациите за состаноци

msp-admin
Коронавирусот има драматично влијание врз начинот на кој луѓето ја користат апликацијата Тиндер, рече шефот на Тиндер и тие промени би можеле да одговараат на...