СТАНДАРД life

Врски

Секс и врски

Во расправија со партнерот не ги употребувајте овие два збора – еве зошто!

Urednik
Веројатно сте свесни за очигледните линии кои не треба да се преминат во расправија, како што се навредите, врескањето и онаа големата – каква било...
Секс и врски

4 мали грешки во состаноците кои брзо ги одбиваат мажите

Urednik
Ако се чувствувате фатени во циклус на лоши состаноци, колку и да сакате да верувате дека едноставно нема добри мажи таму, тоа е многу поверојатно...
Секс и врски

5 фази на вистинска љубов: Повеќето врски се распаѓаат во третата

Urednik
Со 40-годишно искуство како брачен терапевт, Дајмонд заклучил дека проблемот не е да ја пронајдете љубовта на својот живот, проблемот е што таа не може...
Хороскоп

5 хороскопски знаци кои без проблем ќе ви го скршат срцето

Urednik
Понекогаш мораме да се соочиме со вистината дека некои хороскопски знаци имаат неверојатна моќ да ги кршат срцата на другите. Иако повеќе би сакале да...
Секс и врски

Ја барате љубовта на вашиот живот? Почнете да ја привлекувате денес со овој моќен метод!

Urednik
Ако сакате да привлечете љубов во вашиот живот, прво мора да дадете љубов. Луѓето не можат да живеат без воздух, храна, вода – и љубов....
Секс и врски

Кој повеќе ги изневерува своите партнери – МАЖИТЕ ИЛИ ЖЕНИТЕ?

Urednik
На ова прашање се обиде да даде одговор YouTube каналот „Simple Pickup“. Не беше спроведено научно истражување, туку беше направена мала видео анкета. Прашањето им...
Секс и врски

Гласно и јасно: Шест знаци дека вашиот сексуален живот не функционира

Urednik
Важно е да ги препознаете суптилните знаци кои укажуваат дека вашиот сексуален живот не е добар, за што поскоро да најдете решение. Знаци дека вашиот...