СТАНДАРД life
Секс и врски

Зошто секогаш ги бирате лошите момци?

Ако долго време зборувате за тоа колку сакате убаво, доверливо момче, но некако секогаш завршувате со лоши момци, оваа статија е за вас!

Колку пати ви се случило точно да знаете каков маж сакате: нежен, разбирлив, поддржувач, а потоа да се разбудите со сосема поинаков тип? Веројатно многу пати.

Има моменти кога размислуваме за некој посебен и сме многу внимателни, многу внимателно ги одмеруваме зборовите, како да ѝ читаме желба на нашата самовила. И тогаш во кафуле се појавува мистериозен, самоуверен, нервозен странец, а целата логика завршува во ѓубрето и емоциите го земаат своето.

А крајот често е во солзи, бидејќи лошото момче не може да се смени или скроти, без разлика што ќе се обидете. Таа комбинација само ветува повторно скршено срце.

Ова се причините зошто погрешните мажи ви се толку привлечни. Размислете повнимателно и ќе сфатите дека тоа не е баш список на предности.

1. Брутално самоуверени

Лошите момчиња обично го привлекуваат вниманието на жените со нивната непопустлива самодоверба. Во нив не гледате ниту една искра на несигурност. Не е случајно. Имаат ужасно високо мислење за себе и одредена доза на ароганција. Размислете дали се работи за комбинација која дозволува да се земат предвид туѓите емоции.

2. Мажествени

Вкусовите се различни, но повеќето жени се согласуваат дека има нешто мажествено во лошите момчиња. Убаво тело? Секси брада? Прамен коса паднат на челото? Ќе има нешто што физички ќе ги издвои од останатите. И бидете внимателни, тие се свесни за оваа особина и ја негуваат. Запрашајте се зошто.

3. Недостижни

Иако жените често се нарекуваат мистериозни предмети на желба, ајде да се соочиме со тоа, и нас нè привлекува малку мистерија. Не ви кажува за неговиот ден, чувства, желби. Па, сега, зошто некој толку очигледно затворен е привлечен – е прашање за психолозите. Забавно е некое време затоа што можете да „сплетете“ секакви фантазии за него, но ако на крајот сакате нешто сериозно со таков тип, тоа ќе заврши со солзи.

4. Романтично и секси

Има голема практика во заведувањето. Вие не сте неговата прва партнерка, а колку и да е убаво, веројатно нема да бидете ниту неговата последна. Поради горенаведените работи, тие се самоуверени, храбро пристапуваат, знаат да заведат. Внимавајте ако сретнете таков маж… не сакате да се изгорите…повторно!

Лошите момци им се попривлечни на девојките

Поврзани вести

Редовниот секс ќе создаде 5 чуда со вашето тело

Radmila Tasevska

Најголемите машки стравови во љубовта

Radmila Tasevska

Ако го сакате најдобриот секс досега, обидете се со тантрички секс

Urednik