Стандард

време

ЕКОНОМИЈА

Во што е паметно да се инвестира во време на криза?

Stefanija Kuzmanovska
Пандемијата предизвика голема криза чии последици не се само од здравствена, туку и економска и социјална природа. Инвеститорите се посебно претпазливи кога се работи за...