СТАНДАРД life

HarmonyOS

ТЕХНОЛОГИЈА

HarmonyОS: Huawei го претстави новиот концепт на поврзување за поедноставен живот

Влатко Зорба
Д-р Ванг Ченглу, претседател на одделот за софтвер инженеринг за потрошувачи на Huawei БГ и директор на деловна единица „AI and All-scenario Intelligence Business“, одржа...