СТАНДАРД life

Хељда

Храна

Рецепт леб што треба да го јадат жените во педесеттите години

Urednik
Кога жените ќе наполнат 50 години, нивната склоност да се здебелуваат и да страдаат од разни воспаленија се зголемува. Ако го заменат традиционалниот бел леб...