СТАНДАРД life

леб

БИЗЛАЈФ

Како поранешен затвореник успеа да продаде компанија за 275 милиони долари?

Влатко Зорба
Како претприемач, навикнати сте на балансирање на многу задачи и справување во тешки услови. На крајот на краиштата, се навикнувате да преживувате во свет на...
ЕКОНОМИЈА

Се замрзнуваат цените на основните продукти

Владата доцна синоќа донесе Одлука за замрзнување на цените на основните продукти: леб, сол, зејтин, млеко и млечни производи, јајца, брашно, месо, тестенини, лекови и...