СТАНДАРД life

подуеноста

Здравје

Два вида леб што треба да ги избегнувате доколку сакате да ги намалите гасовите и подуеноста

Radmila Tasevska
Лебот е главен во исхраната, а понекогаш може да се поврзе со непријатност во форма на гасови и надуеност. Додека лебот е разновидна и задоволувачка...