СТАНДАРД life

Дејв Дал

БИЗЛАЈФ

Како поранешен затвореник успеа да продаде компанија за 275 милиони долари?

Влатко Зорба
Како претприемач, навикнати сте на балансирање на многу задачи и справување во тешки услови. На крајот на краиштата, се навикнувате да преживувате во свет на...