Стандард

Хермез

КРИПТОВАЛУТИ

Како може да се реши најголемиот проблем на Ethereum мрежата?

Влатко Зорба
Hermez Network, децентрализирана платформа која бара нула доказ (zk-rollup), официјално ја промовираше својата основна мрежа. Проектот има намера да ги намали трошоците за Ethereum со...