СТАНДАРД life

ИД 3

КОМПАНИИ

Електричниот автомобил на VW успешно се натпреварува со Model 3 на Tesla

Влатко Зорба
Лансирањето на првиот специјализиран електричен автомобил на Volkswagen AG успешно се натпреварува со моделите на Tesla Inc. во неколку клучни аспекти, испраќајќи ги акциите на...