СТАНДАРД life

Идрис Елба

Шоубиз

(ВИДЕО) Идрис Елба е главната ѕвезда на трејлерот за првата експанзија на Cyberpunk 2077

Urednik
CD PROJEKT Red (CDPR) објави нов трејлер за првата експанзија на Cyberpunk, наречена Phantom Liberty, со актерот Идрис Елба во главната улога. Експанзијата е опишана...