СТАНДАРД life

икони

ТЕХНОЛОГИЈА

Microsoft го покажа новото лого на Windows и над 100 редизајнирани икони

msp-admin
Веќе подолго време знаевме дека Microsoft планира целосна промена на иконите за своите услуги и апликации, а по новото лого на Office, сега можеме да...