СТАНДАРД life

Инкогнито

ТЕХНОЛОГИЈА

Се соочуваат со казна од 5 милијарди долари: Google тужен поради „лажење за инкогнито режимот“

Влатко Зорба
Сите, барем еднаш, користеле инкогнито режим при работа со веб-прелистувач. Меѓутоа, ако „сурфате“ на Интернет анонимно, тоа не значи дека вашите активности се целосно скриени....