СТАНДАРД life

Инстаграм Лајт

ТЕХНОЛОГИЈА

Instagram Lite за Android официјално пристигнува во 170 земји

Влатко Зорба
Instagram ја објави глобалната достапност на верзијата „Lite“ на својата популарна апликација. Instagram Lite е намалена верзија на популарната услуга и овозможува пофлуидно искуство при...