СТАНДАРД life

институции

ЕКОНОМИЈА

Сметководителите на удар од отсуство на комуникација во државните институции

Влатко Зорба
Подигнување на прагот на ослободување од царина за пратки од 45 евра на 90 евра, ставање во функција на Регистарот на вистински сопственици како законска...