СТАНДАРД life

Интегриран информациски систем за управување со јавните финанси

ЕКОНОМИЈА

Бесими: Интензивно работиме на воведување на Интегрираниот информациски систем за управување со јавните финанси

Влатко Зорба
„Министерството за финансии интензивно работи на подготовка на проектот за воведување Интегриран информациски систем за управување со јавните финансии (IFMIS), и истиот очекуваме да биде...