СТАНДАРД life

Кипар

КОМПАНИИ

Кипар ќе ја испитува сопственоста на компаниите за да спречи перење пари

Влатко Зорба
Кипар планира да воспостави регистар на сопственици на илјадници компании во наредните месеци, со што ќе ги расветли нетранспарентните и сложени корпоративни структури што стојат...