СТАНДАРД life

концентрацијата

Здравје

Додавањето на овие зачини во кафето ја подобрува концентрацијата и помага за губење на тежината

Radmila Tasevska
Во потрагата за когнитивна виталност и долгорочно здравје на мозокот, многумина од нас се свртуваат кон различни стратегии, од мозочни игри до промени во исхраната....