СТАНДАРД life

користени автомобили

КОМПАНИИ

Колку повеќе „стега“ короната, толку поскапи се користените автомобили

Влатко Зорба
Пандемијата на коронавирус во 2020 година ги погоди, помалку или повеќе, сите сегменти на пазарот. И додека побарувачката за нови модели опаѓа, расте свеста дека...