СТАНДАРД life

Крафт

Здравје

Безалкохолното пиво може да биде опасно по здравјето – подложно е на развој на опасни бактерии?

Urednik
Редовното пиење премногу алкохол може да го зголеми ризикот од болести, вклучувајќи срцеви заболувања, заболувања на црниот дроб и рак. „Крафт“ пивото со нула проценти...