Таг : кризи

МАКЕДОНИЈА

Семејното насилство е во подем во време на кризи: „Молчењето не е решение“

Берта Китинска
Акциајта „Молчењето не е решение“ има за цел да го подигне нивото на свеста за семејното насилство во време на кризи, епидемии и пандемии. „Најчести...